GRATIS verzending vanaf € 100

14 redenen om ambassadeur te worden

Share This Post

O’playjo ( voordien gekend als Jolien in de klas) is op zoek naar een team van ambassadeurs. 

 

Maar waarom zou ambassadeur zijn nu interessant en leuk zijn? 

 

Vandaag geef ik je 14 redenen waarom het interessant is om ambassadeur te worden bij O’playjo.

Hier komen ze! 

1. Gratis downloads

Het aanbod van O’playjo/jolien in de klas bestaat zowel uit downloads als fysieke materialen. Beide materialen zijn ook op elkaar afgestemd. Als ambassadeur krijg je de downloads die je nodig hebt gratis doorgemaild. 

2. Korting op fysieke materialen

Elke ambassadeur krijgt een bepaalde korting op alle fysieke materialen. 

3. Kerst – en verjaardagscadeau

Elk ambassadeurslid krijgt zowel met Kerstmis als met je verjaardag een cadeau. En dan heb ik het niet over een korting. Nee, een echt cadeau geleverd aan huis!

4. Daguitstap

Voor de ambassadeurs wordt er een daguitstap gepland. Een uitstap om elkaar beter te leren kennen, plezier te maken maar ook om inspiratie op te doen. 

5. Creatieve workshops

Creativiteit, het is iets dat je nodig hebt voor kleuters. Voor de ambassadeurs worden er verschillende creatieve workshops en namiddagen georganiseerd waarbij men zelf aan de slag kan om materiaal te gaan ontwikkelen. Er worden een heleboel tips en tricks geleerd die van pas zullen komen voor in de klas. 

6. Je mag al ambassadeur zijn

Als ambassadeur vertegenwoordig je O’playjo/jolien in de klas. Dit door materialen te gaan evalueren en te promoten. Maar je mag gerust ook al ambassadeur zijn van een ander bedrijf of merk.  Uiteraard moet je ook wel even nagaan bij het andere bedrijf of ze dat oke vinden. 

7. Je mag reclame maken voor andere merken/bedrijven

Als ambassadeur wordt je niet verplicht om enkel reclame te maken voor O’playjo. Zie je ergens anders iets leuks of ben je ergens enthousiast over, dan mag je dit gerust delen. Dit kan mij en anderen ook weer inspiratie geven. 

8. Ontdek je creatieve talenten

Iedereen heeft een bepaald talent. Als ambassadeur zal je deze talenten mogen inzetten en tonen. Heb je geen creatief talent maar wil je een bepaalde talent graag ontdekken en leren? Dat kan, want daar krijg je de kans voor. 

9. Inspraak in het aanbod en materialen

Als ambassadeur krijg je inspraak in zowel het aanbod als in specifieke materialen. Heb je een leuk idee en wil je dit uitgewerkt zien, dan werken we dit uit? Vind je dat een materiaal nog meer mogelijkheden biedt? Dan gaan we hiermee aan de slag. De materialen en het aanbod zullen afgestemd worden op de feedback van de ambassadeurs.

10. Materialen op maat

Werk je een thema uit in de klas dat nog niet is opgenomen in het aanbod? Dan kan je als ambassadeur materialen op maat laten maken. We maken waar jouw klas nood aan heeft.  

11. Geïnspireerd worden 

Als ambassadeur zal je overspoeld worden met heel wat inspiratie. Samen met jullie deel ik mijn inspiratie rond thema’s, materialen, hoeken, winkels, …. We brainstormen met het hele team en zullen hierdoor komen tot de meest unieke materialen waarvan iedereen enthousiast wordt. 

12. Proefboxen, eerst testen dan aankopen

Indien je je inschrijft voor het offline team krijg je de kans om materialen eerst te testen alvorens je ze aankoopt door middel van proefboxen. Op die manier kan je zelf zien of je het materiaal leuk vindt of niet. De proefboxen kunnen in thema zijn of zelf samengesteld worden. Deze moeten wel ter plaatse worden afgehaald in Blankenberge. 

13. Uitlenen van verrijkingsmaterialen 

Het offline team krijgt ook de mogelijkheid om verrijkingsmaterialen te ontlenen. Dit gaat over grote houten materialen ( bv: stoomboot, boom, kerstboom) als kleinere materialen zoals gehaakte handpoppen, …. Ook deze materialen dienen afgehaald en teruggebracht worden in Blankenberge.

14. Waanzinnige ervaring

Kortom, je zal een waanzinnige ervaring beleven die zou ook zal helpen om creatiever te worden en om je thema nog betrokkener te maken. Bovendien zal je prachtige mensen ontmoeten die ook een hart voor kleuters hebben. 

 

Bekijk ook nog andere berichten

themahoeken lente

5 themahoeken in thema lente

Vandaag neem ik je mee op hoekverrijking voor het thema lente.

In het thema lente kan je namelijk best veel themahoeken aanbieden. Ik toon je welke en wat je daarin kan aanbieden.

lenteblaadjes

De groei van groene lenteblaadjes

De lente is ondertussen volop in het land.

Bij het thema lente denken we vaak aan bloemen, maar eigenlijk is het eerste symbool van de lente de groei van groene blaadjes.

Eerst de blaadjes, dan de bloemen.