GRATIS verzending vanaf € 100

Het Oplayjoteam

Share This Post

Mag ik jullie even voorstellen aan het O’playjoteam? 

Het O’playjoteam bestaat uit 11 enthousiaste, vindingrijke kleuterjuffen. Zij zijn de ambassadeurs van O’playjo.

Samen zullen wij brainstormen om zo uniek mogelijke materialen te maken en deze ook te gaan afstemmen op de noden van de kleuters en de juffen. 

Zij zullen O’playjo laten groeien in de kleuterklas.

Dus ja, zij verdienen een plaatsje op de website want dankzij hun komt O’playjo tot leven. 

Wil je graag hun avonturen met O’playjo meevolgen? Volg hun dan op instagram door op de knop te klikken onder hun foto. 

Laat ik ze nu even aan jullie voorstellen.

Juf Babs

Mijn naam is Babs en ik woon in Lede.
Dit is mijn eerste echte jaar in het onderwijs maar ik werkte reeds een half jaar deeltijds in combinatie met mijn studie voor buitengewoon onderwijs, dit omdat ik absoluut niet meer kon wachten om aan de slag te gaan in de kleuterklas.
Ik ben een creatieve, zorgzame juf. Het allerliefste ben ik samen met de kleuters aan het experimenteren en exploreren met verschillende soorten materialen, ik ben dan ook niet bang om mijn handen vuil te maken.
Ik heb nog geen lievelingsthema om uit te werken in de klas aangezien ik gewoon alles nog wil doen! Circus, onderwaterwereld en doekjes en stof zijn thema’s waar ik dit jaar graag mee aan de slag ga in de peuterklas. Ook werk ik erg graag themaloos omdat hierbij veel mogelijkheden zijn.
In mijn vrije tijd is het vaak erg druk, ik ben een bezige bij en zit dus niet graag stil.
In het weekend ben ik telkens te vinden in de sporthal bij mijn liefste skippertjes. Ik geef heel graag rope-skippingtraining en zit daarnaast zelf ook in een recreatieve demogroep.

Juf Ushi

Ik ben Uschi , spring in ‘t veld van 35 lentes. Momenteel druk aan het bouwen aan ons droomhuis in Zottegem.

Na enkele jaren in een CKG te werken, mistte ik het lesgeven enorm en besloot opnieuw voluit te gaan voor wat mij gelukkig maakt.

Na drie schooljaren voor de kleuterklas te staan kan ik nu wel met zekerheid zeggen dat mijn hart bij het lesgeven ligt. 

Komend schooljaar mag ik halftijds aan het werk gaan in een peuterklas en halftijds in een 2de kleuterklas.

Mijn collega’s kennen mij als een enthousiast, gedreven en creatief iemand.

Verder heb ik groene vinger, ben muzikaal aangelegd en heb een groot hart voor dieren.

Juf Emily

Koekoek iedereen! Mijn naam is Emily en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Gooik (Vlaams-Brabant). Ondertussen start ik mijn 5e schooljaar in het kleuteronderwijs. Ik heb de voorbije 4 jaar bij de oudste kleuters gestaan, maar vanaf dit schooljaar start ik bij de jongste kleuters en krijg ik mijn eigen vaste klas. Spannend hé! Ikzelf ben echt stapelzot van vosjes, je kan het dus al raden. Ja hoor, ik heb een vosjesklas! Naast kleuterjuf zijn heb ik ook verschillende andere interesses. Ik heb cursussen Procreate en Photoshop gevolgd omdat ik heel graag ontwerp op de iPad en computer! Ik ben ook echt een mediajuf. Als ontspanning haak ik graag knuffels voor de klas. Mijn lievelingsthema’s in de kleuterklas zijn dinosaurussen, dieren, herfst en robots. Innovatie en geborgenheid zijn twee typerende eigenschappen van mij als persoon.

 

Juf Clarisse

Hallo iedereen, mijn naam is Clarisse. Ik ben geboren in 1991 en dus juist 30 jaar oud. Ik woon in Aalter en sta bij de jongste kleuters.

Ik eet heel graag lasagne en puree en ik kan niet tegen niet oprecht zijn.

Mezelf zou ik omschrijven als creatief, zorgzaam, behulpzaam en een spring in’t veld. 

Als juf ben ik een rustige juf die de rust probeert over te dragen naar de kleuters toe. Ik zeg altijd van proberen kan je leren. Het leerproces en plezier beleven vind ik dan ook belangrijker dan het eindresultaat. 

Juf Delphine

Hoi! Ik ben Delphine, kleuterjuf sinds 2015!

Ik ben sinds april trotse mama van Julie. In september ga ik aan de slag in de tweede kleuterklas in Antwerpen. Maar over de jaren heen heb ik ervaring in verschillende klassen.

Mijn moto: ik ben de grootste kleuter die in de klas rond loopt! 🤭

Samen ontdekken we niet enkel nieuwe dingen maar ook onze gevoelens! 

Ik heb een verslaving aan koffie met caramel, magnum double gold, maltesers,…Koekiemonster is niet voor niets mijne compagnon! 😅

Mijn lievelingskleuren zijn pastelblauw, goud en beige.

Ik kijk er naar uit om samen met Jolien en het team nieuwe materialen te bedenken en uit te testen voor jou! 

Juf Ilse

Mijn naam is Ilse Van Hessche, meer bekend als ‘juf Ilse’ of “jufffrouwwww!!”
Ik ben afkomstig van Egem aka ‘Egem city’ en daar geef ik ook les.

Ik mocht er in 2010 meteen starten en 6 jaar later kreeg ik er mijn eigen derde kleuterklas. Mijn droom, want ik heb de BESTE JOB ter wereld!
Naast de vele uren (lees: ENORM VEEL uren) die ik in de klas spendeer, loop ik graag eens een toertje rond het bos of lees ik graag een goed boek. Liefst een lekkere detective.
En van augustus tot november ben ik in mijn vrije tijd terug te vinden op de toneelplanken.

Juf Billie

Hoi, ik ben Billie. Ik woon in Knokke en sta bij het 3e kleuter.

Ik ben verzot op pasta scampi curry, mmm!

Ik ben een rustig en creatief persoon en kan mij helemaal laten gaan bij het inpakken van cadeautjes of gerechtjes koken zonder receptjes. Ik ben een huismus maar ga ook graag op eens op stap om te genieten van vrienden en familie. 

Als juf vind ik het erg belangrijk dat de kleuters zich goed en thuis voelen in de klas. In de klas werk ik heel graag rond ICT en STEM. 

Juf Bieke

Ik heet Bieke en ben al 9 jaar een enthousiaste kleuterjuf met een groot hart voor alle leeftijden. Sinds 5 jaar ontferm ik me over de derde kleuterklas en sta ik elk jaar met trots te blinken op de proclamatie. Mijn favoriete thema in de klas is sprookjes (ik kan zo genieten van die kleutersnoeten bij het horen van alle verhalen). In mijn vrije tijd maak ik graag zelf bedrukkingen en stickers. Het stond in de sterren geschreven dat ik in het onderwijs zou gaan want ik doe ook al vijftien jaar vrijwilligerswerk op het speelplein bij mij in de buurt. Ik ben van Mechelen en woon en werk met veel plezier in de stad.  Ik ben sinds kort ook trotse ambassadeur van O’playjo en heb superveel zin in dit nieuwe avontuur!

Juf Julie

Ik ben Julie, een enthousiaste kleuterjuf uit Vlaams-Brabant, je kent me misschien wel van kleuterhandjes op Instagram. Ik sta zelf nog maar van februari 2022 in het onderwijs, ik ben dus nog een echte jonkie. Een jonkie die vol met inspiratie en enthousiasme zit, die dat graag met heel veel mensen wil delen! Ik heb nog geen vaste klas of school, ik vlinder dus overal wat rond waar ik nodig ben. Dit maakt dat ik van veel verschillende dingen kan proeven in het onderwijs. Naast het onderwijs hou ik mij met nog van alles bezig: leuke uitstapjes, creatief bezig zijn op verschillende vlakken met mijn cricut machine, naaimachine, … . Mijn favoriete hoek is de sensorytafel, deze kan je met zoveel verschillende materialen aanvullen, aanpassen aan je thema. De kleuters kunnen zo genieten van deze hoek. Als een van de ambassadeurs van O’playjo hoop ik jullie mee te kunnen inspireren en mijn enthousiasme over O’playjo ook tot bij jullie te brengen.

Juf Jenthe

Ik ben Jenthe. Ik ben 26 jaar en ben afkomstig van Turnhout. Sinds twee jaar woon ik in Vosselaar, samen met mijn man en dochter. 

In augustus 2020 ben ik getrouwd en kocht ik een huis samen met mijn man. Wij hebben anderhalf jaar op een bouwwerf gewoond en ik kan eindelijk zeggen dat het meer en meer op een huis, thuis, begint te lijken. Op 27 januari 2022 ben ik bevallen van mijn dochter, Olivia. 

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met zingen, tennissen, padellen en leuke uitstapjes met mijn vrienden en het gezin. Ja, ik weet het. Ik ben ook voor de hype van padel gevallen. Graag zou ik ook de draad terug oppikken om piano te spelen. Dit ben ik namelijk uit het oog verloren tijdens het studeren. 

Ik begin in september aan mijn 5de jaar in het kleuteronderwijs. Dit jaar ben ik halftijds kleuterturnjuf en de overige uren mag ik me bezig houden met sensorisch spel. Het allerleukste thema dat ik ooit deed in de klas was: dino’s. Al zijn er nog tal van andere zalige thema’s. 

Juf Lynn

Hallo’tjes, mijn naam is Lynn. De kinderen noemen mij ook wel eens ‘jufke’ of ‘zotte juf’. Al sinds 2017 mag ik mijzelf kleuterjuf noemen. Toch heb ik nog geen vast plekje gevonden. Dat houdt mij niet tegen om verder te gaan, maar voorlopig ben ik een ‘ vlinderjuf’. Wie mij tegenkomt zal een vrolijke, open, lieve en empathische meid zien. Tenzij ik hungry ben dan geef je mij best eerst een ‘Julientje’ van het lekkerste frietkot in Gent. Ik zeg trouwens ook geen nee tegen peper en zout chips of tegen een goed stuk vlees. Ik ben geboren op een warme zomerdag in augustus 1994 in het prachtige Wilrijk, een echte leeuw. Astrologie dat interesseert mij trouwens enorm. Ondanks dat mijn roots in het mooie Antwerpen liggen bouw ik een huisje in het rustgevende Oost- Vlaanderen, want liefde daar doe ik alles voor. Reizen dat is echt mijn ding. Ik rij super graag met mijn klein UP’ke door de straten. Je kan mij trouwens in mijn vrije tijd meestal achterop de moto vinden of met een fototoestel in de hand toeristend door het land. Ik kan er ook van genieten om even rustig in de zetel te zitten tussen de haaknaalden en de wol. Binnenkort ben ik ook van plan om een opleiding kindergrime en handlettering te volgen. Conclusie, ik zit niet snel stil. Ik ben super blij om deel uit te maken van het O’playjoteam en kan al niet wachten om samen met deze toppers nieuwe dingen voor jullie te bedenken. 

 

Bekijk ook nog andere berichten

themahoeken lente

5 themahoeken in thema lente

Vandaag neem ik je mee op hoekverrijking voor het thema lente.

In het thema lente kan je namelijk best veel themahoeken aanbieden. Ik toon je welke en wat je daarin kan aanbieden.

lenteblaadjes

De groei van groene lenteblaadjes

De lente is ondertussen volop in het land.

Bij het thema lente denken we vaak aan bloemen, maar eigenlijk is het eerste symbool van de lente de groei van groene blaadjes.

Eerst de blaadjes, dan de bloemen.