GRATIS verzending vanaf € 100

Koop bewust en duurzaam met het klasbudgetplan

Share This Post

Het klasbudget, iedereen weet dat dit budget, zeker voor de kleuterklassen, veel te laag ligt. Nochtans krijgen scholen wel voldoende budget voor het aankopen van leermaterialen, maar hebben de leerkrachten helaas geen zicht op hoe dit budget juist wordt besteedt.

 

Jolien in de klas weet dat het klasbudget veel te laag ligt en dat veel leerkrachten dan ook veel zelf investeren in materialen. Juist daarom probeer ik daar ook zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

 

Voor elk budget wat

Het aanbod van Jolien in de klas is aangepast voor iedereen zodat er voor elk budget wel wat mogelijk is. 

Heb je geen tot een laag budget? Dan heb je zeker en vast al iets aan de meer dan 40 GRATIS downloads of kan je de downloads aan lage prijzen ook wel gebruiken.

Heb je een hoger budget? Dan kan je investeren in de houten themamaterialen of klasmaterialen. 

 

Hergebruik van materialen

Bij het maken en ontwerpen van nieuwe materialen zie ik erop toe dat bepaalde materialen meermaals kunnen worden gebruikt in verschillende thema’s. Op deze manier zijn deze materialen duurzaam. Denk maar aan de verschillende spelmaterialen zoals de pompons, knopen, edelstenen, …

 

Voldoende acties

Doorheen het jaar door voorzie ik voldoende acties van kortingen zodat ook hier de materialen voor iedereen toegankelijk kunnen blijven. 

Bij het ontvangen van de nieuwsbrief ontvang je elke maand een gratis spel, maar krijg je ook een extra verjaardagskorting. Daarnaast worden er soms ook boxen gemaakt die samengesteld zijn uit verschillende materialen maar beschikbaar zijn aan een lagere prijs. Wil je de acties niet missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief, daar worden de acties een maand op voorhand aangekondigd. 

 

Het klasbudgetplan

Als leerkracht is het niet gemakkelijk om het grote aanbod aan leuke materialen te zien en weten dat dit allemaal best veel geld kan kosten. 

Speciaal voor jullie heb ik een klasbudgetplan gemaakt. Dit plan helpt je om bewuster en duurzamer te kopen. Schrijf neer welke materialen je wilt, welke je nodig hebt, wat je eigen budget is, wat je klasbudget is, welk materiaal in welke winkel het goedkoopste is, … en nog veel meer. Bovendien bevat het klasbudgetplan maar liefst 9 gouden tips die wel eens heel waardevol kunnen zijn. 

Ben je benieuwd? Neem alvast een kijkje hieronder en download het klasbudgetplan gratis. 

Bekijk ook nog andere berichten

VIP

Vernieuwde VIP-formule

Vernieuwde VIP- formule Wist je dat je bij O’playjo VIP kan worden? Als VIP krijg je tal van exclusieve extra voordelen. Sinds kort is de

Het O'playjoteam

Het O’playjoteam 23/24

Het O’playjoteam bestaat uit 10 ambassadeurs die de materialen van O’playjo uitvoerig testen en evalueren. Zij bepalen het aanbod van O’playjo en zorgen ervoor dat