GRATIS verzending vanaf € 100

Bloempuzzels

 43,50

Uitverkocht

Hou me op de hoogte als dit terug op voorraad is

Maak bloemen en boeketten met deze bloempuzzels!

 

Omschrijving:

Deze bloempuzzels zijn leuk voor verschillende mogelijkheden. Ze bestaan uit 4 verschillende bloemvormen en verschillende kleuren. De kleuters gaan de juiste bloem zoeken bij de juiste steel. Dit doet men voornamelijk op basis van de vorm. De bloemen passen mooi in de rand.

Naast de juiste bloem vinden zijn er ook nog andere mogelijkheden. Ik geef ze even mee met jou:

  • opvullen met sensorisch materiaal: de ondergrond kan je opvullen met gekleurde rijst of iets anders
  • rangschikken van kort naar lang: de stelen hebben allemaal een verschillende lengte. Laat ze de bloemen rangschikken van kort naar lang of omgekeerd. Ook kunnen ze de bloemen groeperen volgens evenlang.
  • Op het magneetbord: de bloemen zijn magnetisch en kunnen ook gebruikt worden op het magneetbord. Teken wat stelen en gras en laat ze bij elke steel een bloem hangen.  Daarnaast kan je ze ook gebruiken als topologie, ze passen op de magnetische topologieroosters.
  • sorteren: je kan de bloemen ook laten sorteren volgens de juiste vorm want er zijn 4 vormen. Ook kan je ze laten sorteren op kleur want er zijn 4 kleuren.
  • boeketjes maken: laat de kleuters boeketjes maken door een aantal bloemen samen in een bloempotje te steken. Dankzij de magneetjes blijven ze de bloemen mooi hangen en vallen ze er niet uit. De bloempuzzels passen ook in het speeldeksel bloemenvaas.

Inhoud: 

16 bloemen ( elke bloemvorm komt 4 keer vorm)

elke bloem bestaat uit een steel gedeelte en een bloemgedeelte

 

Kenmerken: 

afmetingen: hoogte 15 cm ( kleinste bloem) tot 20 cm ( grootste bloem)

gemaakt uit hout en acryl

bevat magneetjes

4 kleuren: roze, geel, oranje en wit

4 bloemvormen