Logo header mobiel

GRATIS verzending vanaf € 100

Het O’playjoteam 23/24

Het O'playjoteam

Share This Post

Het O’playjoteam bestaat uit 10 ambassadeurs die de materialen van O’playjo uitvoerig testen en evalueren. Zij bepalen het aanbod van O’playjo en zorgen ervoor dat O’playjo gaat leven in de kleuterklassen. 

Leer ze gerust kennen en volg hun avonturen via hun Instagram.

Tijd om ze aan jullie voor te stellen!

Juf Babs

Ik ben Babs en ik woon in Lede.
Ik sta nu voor het tweede jaar in de kleuterklas en ben dit jaar juf van onze jongste kleuters. 
Ik ben een creatieve, zorgzame juf. Het allerliefste ben ik samen met de kleuters aan het experimenteren en exploreren met verschillende soorten materialen, ik ben dan ook niet bang om mijn handen vuil te maken.
Ik heb nog geen lievelingsthema om uit te werken in de klas aangezien ik gewoon alles nog wil doen! Circus, onderwaterwereld en doekjes en stof zijn thema’s waar ik dit jaar graag mee aan de slag ga in de peuterklas. Ook werk ik erg graag themaloos omdat hierbij veel mogelijkheden zijn.
In mijn vrije tijd is het vaak erg druk, ik ben een bezige bij en zit dus niet graag stil.
In het weekend ben ik telkens te vinden in de sporthal bij mijn liefste skippertjes. Ik geef heel graag rope-skippingtraining en zit daarnaast zelf ook in een recreatieve demogroep.

Juf Emily

Koekoek iedereen! Mijn naam is Emily en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in Geraardsbergen. Ondertussen start ik mijn 6e schooljaar in het kleuteronderwijs. Ik heb de voorbije 4 jaar bij de oudste kleuters gestaan, maar vanaf dit schooljaar start ik bij de jongste kleuters en krijg ik mijn eigen vaste klas. Spannend hé! Ikzelf ben echt stapelzot van vosjes, je kan het dus al raden. Ja hoor, ik heb een vosjesklas! Naast kleuterjuf zijn heb ik ook verschillende andere interesses. Ik heb cursussen Procreate en Photoshop gevolgd omdat ik heel graag ontwerp op de iPad en computer! Ik ben ook echt een mediajuf. Als ontspanning haak ik graag knuffels voor de klas. Mijn lievelingsthema’s in de kleuterklas zijn dinosaurussen, dieren, herfst en robots. Innovatie en geborgenheid zijn twee typerende eigenschappen van mij als persoon.

Juf Clarisse

Hallo, ik ben juf Clarisse van de vosjesklas. Ik heb een peuter/1ste kleuterklas en geef les in een klein schooltje in Gent.

Ik ben een creatieve, rustige en zorgzame juf. Graag ga ik samen met de kleuters aan de slag om te exploreren en experimenteren met verschillende sensorische materialen en loose parts. De sensorische speeltafel is dan ook mijn favoriete hoek in de klas. 

Ik hou van lasagne en puree.

In mijn vrije tijd maak ik ook juwelen als goudsmid.

Juf Uschi

Ik ben Uschi , spring in ‘t veld van 36 lentes. Momenteel druk aan het bouwen aan ons droomhuis in Zottegem.

Na enkele jaren in een CKG te werken, mistte ik het lesgeven enorm en besloot opnieuw voluit te gaan voor wat mij gelukkig maakt.

Na drie schooljaren voor de kleuterklas te staan kan ik nu wel met zekerheid zeggen dat mijn hart bij het lesgeven ligt. 

Dit schooljaar ben ik voltijds juf van de tweede kleuterklas. 

Mijn collega’s kennen mij als een enthousiast, gedreven en creatief iemand.

Verder heb ik groene vingers, ben muzikaal aangelegd en heb een groot hart voor dieren.

Juf Elien

Het leven van.. Er was eens een mama van twee stoere jongens die positief in het leven staat met de nodige humor en dit ook op een speelse en leerrijke manier aanbrengt. Iemand die op elk moment van de dag een praatje doet. Hey, weet jij al wie ik ben? Wacht even, ik ben nog niet klaar ik ben een gedreven persoon en ga graag tot het uiterste en pssssst… Ik hou ook van duurzaamheid want ik wil materialen meerdere jaren kunnen gebruiken. Ik ben… juf Elien!

Juf Ilse

Mijn naam is Ilse Van Hessche, meer bekend als ‘juf Ilse’ of “jufffrouwwww!!” Ik ben afkomstig van Egem en daar geef ik ondertussen al 13 jaar les. Mijn droom, want ik heb de BESTE JOB ter wereld!

Naast de vele uren (lees: ENORM VEEL uren) die ik in de klas spendeer, loop ik graag eens een toertje rond het bos of lees ik graag een goed boek. Liefst een lekkere detective.
En van augustus tot november ben ik in mijn vrije tijd terug te vinden op de toneelplanken van Zwevezele

Ik had de kans om al één jaar ambassadeur te zijn van O’Playjo en heb er geweldig van genoten! Uiteraard ga ik ook dit jaar weer vol enthousiasme aan de slag! 

Juf Liesbet

Ik woon in Knesselare maar ben van Origine van Leuven en volgde 12 jaar geleden de liefde naar Oost- Vlaanderen. 

Ik geef al 15 jaar les, waarvan eerste enkele jaren in Brussel. Ondertussen ruilde ik Brussel in voor Gent en geef er les samen met Clarisse in een mini-wijkschooltje. 

Mijn ‘ kevers’ zijn kleuters van de tweede en derde kleuterklas. In onze klas ligt de focus op ontdekkend leren en werken met concreet materiaal.

Ik ben heel graag creatief bezig en hou ervan om mijn klasmaterialen zelf te maken. Je vindt me dan ook vaak terug aan mijn knutseltafel met pegdolls, verf en vilt.

Naast knutselen ben ik ook graag in de weer mijn mijn naaimachine en ga ik wekelijks op pottenbakles. Ook kan je me regelmatig terugvinden op een padelveld. 

Juf Delphine

Hoi! Ik ben Delphine, kleuterjuf sinds 2015!

Ik ben sinds april’22 trotse mama van Julie. In september ga ik aan de slag als leerkracht lerarenplatform. Ik zal gedurende het schooljaar vervangingen doen in 2 kleuterscholen. Waarvan 1 een Daltonschool is. Wat dat is en hoe we te werk gaan kan je zeker volgen op mijn instagram!

Mijn moto: ik ben de grootste kleuter die in de klas rond loopt! 🤭

Samen ontdekken we niet enkel nieuwe dingen maar ook onze gevoelens! 

Ik heb een verslaving aan koffie met caramel, magnum double gold, maltesers,…Koekiemonster is niet voor niets mijne compagnon! 😅

Mijn lievelingskleuren zijn pastelblauw, goud en beige.

Ik kijk er naar uit om samen met Jolien en het team nieuwe materialen te bedenken en uit te testen voor jou! 

Juf Xante

Ik ben Xante, 23 jaar en nog niet zo lang geleden afgestudeerd als kleuterjuf.
Zowel in de klas als daarbuiten ben ik graag creatief bezig met media, games en technologie.
( Na een jaartje in het Freinet te staan, merkte ik dat ik hou van samen oplossingen bedenken, dingen onderzoeken en nieuwigheden ontwerpen, de perfecte link met O’playjo dus! )

Juf Amber

Hoi hoi
Mijn naam is Amber, geboren in 1998 (nineties baby) en wonende in Geel. Ik sta sinds 2020 in een klasje type 2 en 4 met 7 schatten van kindjes. Flexibiliteit is geen nieuw begrip voor ons en creatief omgaan met onverwachte omstandigheden al helemaal niet.
Met ons klasje van 7 zou je denken: “Wat doet die heel de dag?” maar ik kan je verzekeren dat we onze handen vol hebben met onze kapoentjes.
 
Geen enkele dag is hetzelfde bij ons en daarom is mijn moto om te genieten van alle kleine dingen, zelfs als je ze niet meteen opmerkt.
 
Ik hou van een avondje Netflix met een glaasje witte wijn en een snack, maar je kan me even zeer vinden achter mijn computer opzoek naar ideeën voor het volgende thema op de planning.
 
Ik ben heel benieuwd naar mijn nieuwe avontuur als ambassadeur bij O’playjo en kan niet wachten om samen met Jolien en het team aan de slag te gaan.

Volg je hun ook even op Instagram?

Samen met het O’playjoteam hoop ik jou alvast te verrassen met leuke en vernieuwende materialen voor in de klas! 


Bekijk ook nog andere berichten

themahoeken lente

5 themahoeken in thema lente

Vandaag neem ik je mee op hoekverrijking voor het thema lente.

In het thema lente kan je namelijk best veel themahoeken aanbieden. Ik toon je welke en wat je daarin kan aanbieden.

lenteblaadjes

De groei van groene lenteblaadjes

De lente is ondertussen volop in het land.

Bij het thema lente denken we vaak aan bloemen, maar eigenlijk is het eerste symbool van de lente de groei van groene blaadjes.

Eerst de blaadjes, dan de bloemen.