Logo header mobiel

GRATIS verzending vanaf € 100

Algemeen

O’playjo ontwikkelt de materialen volledig zelf. De houten materialen zijn stuk voor stuk handgemaakt. Hierdoor zijn kleine veranderingen mogelijk tussen bepaalde materialen, uiteraard proberen we dit te beperken. 

De leeftijden die bij de materialen staan vermeld zijn slechts richtlijnen en kunnen verschillen naargelang het niveau van het kind. 

De doelen die bij de materialen staan vermeld zijn algemeen gekozen. Afhankelijk van welk aanbod, werkwijze en doel er wordt aangeboden dienen deze te worden aangepast. 

Algemene gegevens:

o@oplayjo.com

Weimanstraat 48

8377 Zuienkerke

BTW BE0731.763.347

Betaling

De betaling van de producten kan op volgende manieren gebeuren: Bancontact, iDeal, Belfius app, KBC app, ING app, overschrijving of op factuur.

De betaalmethode kan gekozen worden na het plaatsen van een bestelling. 

U ontvangt een bestelbevestiging na het plaatsen van een bestelling. Deze kan bij ongewenste e-mails of bij spam staan. 

De betaling dient binnen de 14 dagen  te worden uitgevoerd voor de producten kunnen worden verzonden. 

Verzending

De verzending geldt enkel voor fysieke producten. 

De verzending gebeurt met Bpost en kan geleverd worden naar een adres of postpunt ( enkel België). 

Deze dient op voorhand meegedeeld te worden tijdens het aanmaken van een account. 

Fysieke producten worden enkel geleverd binnen België en Nederland. 

De prijs van de verzending wordt meegedeeld bij het plaatsen van een bestelling. De tarieven van de verzending kan je terug vinden bij veelgestelde vragen. 

Er wordt een mail verzonden wanneer uw bestelling is verzonden. 

 

Verzendingskosten

Er wordt enkel verzonden als pakketpost en niet als brievenbuspost. Dit omwille van de reden dat we het pakket kunnen traceren bij moeilijkheden en u meer kunnen garanderen dat u uw pakket kan ontvangen. Ook u kan uw pakket volgen door middel van de track – en tracecode. 

Levertijd

De levertijd van digitale downloads is afhankelijk van de gewenste betaalmethode.

Bij een automatische betaalmethode worden deze dezelfde dag nog verstuurd. 

Bij een overschrijving worden deze verzonden na ontvangst van betaling. Dit bedraagt 2 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling; Wanneer een bestelling wordt geplaatst de vrijdag, worden deze pas de maandag of dinsdag doorgemaild. 

De houten themamaterialen, verrijkingsmaterialen, klasmaterialen en spelmaterialen worden geleverd binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders is overeengekomen. 

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW.  

De prijzen zijn vaste prijzen. 

De verzendingskosten zijn ten koste van de klant en worden steeds meegedeeld bij het plaatsen van een bestelling.

O’playjo behoudt zich het recht voor de prijzen vermeld op de website op elk moment te wijzigen.

Producten worden gefactureerd op basis van de tarieven die gelden op het ogenblik dat de bestelling werd aanvaard. In het geval van kennelijke fouten of vergissingen ( zoals evidente onjuistheden) kunnen ook na de tot standkoming van de overeenkomst door O’playjo worden rechtgezet. 

Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om beroep te kunnen doen op het herroepingsrecht moet de klant een schriftelijke verklaring indienen alsook O’playjo contacteren van deze beslissing. 

Het herroepingsformulier kan men opvragen via email naar oplayjo.com

Vervolgens moet de klant de goederen onbeschadigd terugzenden. De artikelen dienen onbeschadigd te zijn in en in originele verpakking te zitten met factuur. De retourkosten zijn ten koste van de klant.

Indien het teruggestuurde product beschadigd is of ontbrekend is behoudt O’playjo zich het recht om de klant hiervoor aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen. 

Indien de klant de aankoop herroept en de goederen onbeschadigd of volledig teruggezonden zijn,  zal O’playjo alle betalingen inclusief standaard leveringskosten, terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen. Het herroepingsrecht kan niet worden uitgeoefend voor de digitale downloads. 

Auteursrecht

Niets van de op deze website gepubliceerde foto’s, materialen, spellen en berichten mogen worden vereenvoudigd en/of openbaar worden gemaakt op welke manier dan ook zonder voorafgaande toestemming van O’playjo

Het is niet toegestaan spelletjes of materialen te delen, online te plaatsen of te kopiëren zonder voorafgaande toestemming. 

Het is je niet toegestaan enige aanduiding omtrent auteursrechten, merken, handelsnamen of andere rechten van intellectuele eigendom uit de materialen te verwijderen of te wijzigen, daaronder begrepen aanduidingen omtrent het vertrouwelijk karakter en geheimhouding van de materialen.

Bij misbruik zal O’playjo gerechtelijke stappen ondernemen. 

VIP

Klanten die al meer dan €1000 aankopen hebben gedaan, worden automatisch VIP. Deze klanten worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. 

 

VIP- klanten krijgen een geheim wachtwoord dat hun toegang biedt tot de VIP- pagina waar men afgeprijsde producten kan  bestellen of nieuw materiaal kan pre-ordenen.

VIP- klanten hebben recht op extra kortingen en afprijzingen, bovendien kunnen zij ook nieuwe materialen pre-ordenen. Deze rechten zijn enkel van toepassing op de VIP- accounts. 

 

Indien uit onderzoek is gebleken dat men het geheim wachtwoord doorgeeft aan anderen, kan men zijn rechten als VIP verliezen. 

Privacy

In het kader van de wetgeving op privacy ( GDPR – 25 mei 2018) meldt O’playjo dat uw gegevens enkel zullen gebruikt worden in functie van aankopen, communicatie of marketing doeleinden. 

Onder uw gegevens worden verstaan: naam, adres, emailadres, telefoonnummer, geboortedatum. 

Deze gegevens zullen enkel worden gedeeld aan verwerkers, ontvangers en/of derden voor zover dit noodzakelijk is in het kader van de vermelde doeleinden voor de verwerking. 

Voor meer informatie rond de privacywetgeving kan u steeds O’playjo contacteren.

Geschillen

O’playjo is een onderneming onder Belgisch recht. 

Enkel de rechtbanken van het arrondissement Brugge zijn bevoegd om tussen te komen in een geschil.

Contactgegevens

O’playjo is bereikbaar via emailadres o@oplayjo.com of per post op het volgende adres: weimanstraat 48, 8377 Zuienkerke. 

Eventuele klachten kunnen hieraan gericht worden.