GRATIS verzending vanaf € 100

Draaischijf

 27,00

Uitverkocht

Hou me op de hoogte als dit terug op voorraad is

Deze draaischijf heeft een magnetische ondergrond waardoor je de draaischijfsjablonen er met magneettape kan op bevestigen. De draaischijfsjablonen worden geleverd in een WORD- document zodat je deze zelf kan aanpassen naar wens. De sjablonen bestaan uit 2 delen, deze kan je aan elkaar bevestigen met klittenband of plakband indien je dat wenst, maar in principe is dat niet nodig.

De draaischijf kan door de vele sjablonen ingezet worden bij alle leeftijden, in alle thema’s en op vele verschillende manieren. Hij bevat voetjes onderaan waardoor hij gemakkelijk hanteerbaar is.

 

Inhoud:

– 1 magnetische draaischijf

– 7 draaischijfsjablonen zelf aanpasbaar in Microsoft Word ( digitale download)  met de volgende indelingen: 4,6,8,10,12,14,16

 

Afmetingen:

30 cm diameter

 

Kenmerken:

– neutrale lichtgrijze kleur

– groene pijl

– magnetische ondergrond

– Houtsoort: MDF en multiplex

– 4 voetjes

– vernist

 

Voordelen:

  1. De draaischijven zijn geschilderd en vernist. Hierdoor zijn ze duurzamer gemaakt en gaan ze langer mee in de kleuterklas. Vlekken kan je er gewoon  afwassen.
  2. De draaischijven  zijn neutraal gemaakt en kunnen ingezet worden in meerdere thema’s.
  3. De draaischijven kunnen aan de hand van de sjablonen aangepast worden aan het niveau van de kinderen. Hierdoor kan je gemakkelijker differentiëren, eventueel zelf binnen een spel. Je hebt dus geen meerdere draaischijven nodig.
  4. De draaischijven bevatten voetjes waardoor ze gemakkelijk hanteerbaar zijn om ze terug op te bergen of te verplaatsen.